Concursul „De Dragobete, arată-ți dragostea față de Firefox”

firefox-love-logoÎn perioada 13 – 23 februarie 2013, ora 23:59, Comunitatea Mozilla România organizează concursul “De Dragobete, arată-ţi dragostea față de Firefox”, având ca sponsor Corporaţia Mozilla.

Concursul este destinat utilizatorilor browser-ului Firefox, care vor să îşi exprime iubirea față de aceasta, chiar înainte de sărbătoarea românească a iubirii.

Utilizatorii care doresc să participe la concurs trebuie să trimită ideile lor cu tema propusă de către organizatori pe pagina acestora de Facebook sau la adresa de e-mail iubesc@mozilla.ro. Se vor acorda premii pentru creaţiile clasate pe primele două locuri în urma deciziei juriului.

Premiile constau în obiecte promoţionale de la Mozilla, iar în plus pentru locul 1 un obiect surpriză din aceeaşi categorie. Pentru mai multe detalii cu privire la acest concurs, accesaţi site-ul iubesc.mozilla.ro.

Comunitatea Mozilla România a luat fiinţă în anul 2008 şi tot în acel an a apărut şi site-ul Web oficial al comunității, mozilla.ro. După modelul Fundaţiei Mozilla, şi comunitatea românească a avut în vedere: promovarea tehnologiilor Mozilla pe plan local, colaborarea cu alte asociaţii care să promoveze open-source-ul, organizarea de evenimente tematice, care să vizeze promovarea Fundaţiei Mozilla, dar şi a navigatorului Firefox.

Permanent link to this article: https://opensuse.ro/2013/02/15/concurs-dragobete-dragostea-firefox/

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: