openSUSE 12.3 Beta 1

Geeko-button-bling3Conform programului stabilit de cei însărcinați cu dezvoltarea distribuției linux openSUSE, pe data de 17 ianuarie 2013 a fost lansat public openSUSE 12.3 Beta 1. Această versiune Beta nu aduce schimbări majore ci se axează numai pe testare, dorindu-se a se elimina cât mai multe defecte de funcționare.

Drept urmare openSUSE România vă aduce la cunoștință că puteți acorda ceva timp dacă vă place sistemul de operare pe care îl reprezentăm pe plan local, pentru a vă aduce contribuția la îmbunătățirea openSUSE 12.3. Operațiunea de testare a openSUSE 12.3 Beta 1 implică descărcarea unei imagini iso Live sau instalarea pe calculator (în VIrtual Box de exemplu). Dacă acesta este primul contact cu openSUSE 12.3 aflați că această versiune aduce sub capotă KDE 4.10 RC2, nucleu linux 3.7.1, Mozilla Firefox 18 sau LibreOffice 3.6.

După ce ați construit mediul de testare nu vă rămâne decât să explorați sistemul de operare și să raportați eventualele defecte de funcționare descoperite urmărind indiciile oferite de acest tutorial. Spor la testat vă dorim!

Permanent link to this article: https://opensuse.ro/2013/01/18/opensuse-12-3-beta-1/

2 comments

    • titus on 23 January 2013 at 01:30

    Continuă performanța de excepție începută cu openSUSE 12.1. Creșterea vitezei și a stabilității sunt de necontestat.

  1. Abia astept sa il instalez si sa vad ce aduce nou. Sper sa aduca un spor de viteza si o imagine mai clara (chiar daca asta tine de KDE).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: