openSUSE Appstore Beta

Fie că sunteți posesorii unui dispozitiv mobil sau nu, moda magazinelor virtuale ne cuprinde pe toți, iar distribuția linux openSUSE nu face nici ea excepție de la acest lucru. Așa cum bine știți primul magazin de acest tip a fost creat de Canonical pentru distribuția linux Ubuntu, magazin care recent a devenit accesibil și navigatoarelor de internet, inidferent de natura sistemului de operare folosit.

Motivul pentru care am amintit acest fapt are strânsă legătură cu openSUSE Appstore, care momentan este în fază Beta. Conform rapoartelor de activitate postate de membrii echipei Boosters din cadrul openSUSE, portarea aplicației de pe Ubuntu se află pe drumul cel bun iar faptul că avem http://software.opensuse.org/appstore/ este o dovadă în acest sens, întărită și de faptul că magazinul virtual a fost populat cu aplicații ce pot fi instalate prin metoda ”1 click install”.

Din perspectiva lucrurilor rămase de făcut, echipa are în vedere printre altele integrarea Apper, construcția unei pagini de întâmpinare precum și ajustarea modelului de construcție a pachetelor care să includă și legături către magazinul virtual.

Permanent link to this article: https://opensuse.ro/2012/10/08/opensuse-appstore-beta/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.